Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen efterlyser!

11 APR 2022 19:50
Inför föreningens kommande årsmöte söker vi i valberedningen medlemmar som är intresserade av att sitta i föreningens styrelse!
  • Skapad: 11 APR 2022 19:50

 

Hej medlemmar,

Snart inleder vi ett nytt verksamhetsår i vår fina förening och på kommande årsmöte i maj kommer vi behöver få in nya krafter i styrelsen som kan fortsätta att tillsammans med befintliga styrelsemedlemmar och tränarna utveckla vår fina klubb.

Klubben är helt beroende av föräldrars engagemang så vi hoppas att du tar chansen att vara med och forma den fortsatta utvecklingen av Kungsängen friidrott!

Vi söker nu ordförande, revisor och 2 ledamöter, som är intresserade av att bidra till klubbens utveckling och till ditt och andras barns fritid. 

Om du är intresserad så hör av dig till valberedningen: 

Christian Larsson: This is a mailto link eller mobil 072-467 39 01

David Sundgren: This is a mailto link eller mobil 070-694 88 14

 

Vad innebär det att vara med i styrelsen?

Styrelsens uppdrag är att ansvara för verksamheten genom att till exempel sätta upp mål, fördela medel, söka bidrag, säkerställa ekonomi och följa budget samt utveckla verksamheten tillsammans med tränarna.

Styrelsen träffas ca var 6-8 vecka för att utveckla verksamheten och planera verksamhetsåret. 

 

Vår verksamhet och våra mål

Kungsängen friidrott har som mål att stå för en positiv livsstil och inspirera till fysisk träning och social samvaro för barn och ungdomar oavsett bakgrund, etnisk ursprung eller ambitionsnivå. Vår verksamhet inriktar sig på att få barn och ungdomar att hitta glädjen i fysisk aktivitet och i friidrott, både genom rolig träning och tävling. 

Skribent: David Sundgren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kungsängen Friidrottsklubb - Friidrott
Emma Walve, Alkärrsvägen 1A
19630 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +46739435599
E-post: kungsangen.friidrott...

Se all info