Hoppa till sidans innehåll

Åtgärder Covid-19

04 DEC 2020 07:37
Klubbens målsättning är att erbjuda träning som är trygg och säker för såväl våra aktiva som våra tränare. Klubben följer restriktionerna från FHM och Friidrottsförbundet noga och uppdaterar våra åtgärder löpande utifrån de beslut som fattas.
  • Uppdaterad: 04 DEC 2020 07:37

Som ni säkert alla vet ökar smittspridningen i Stockholm och nu behöver vi alla göra det där lilla extra för att skydda varandra. Klubbens målsättning är att erbjuda träning som är trygg och säker för såväl våra aktiva som våra tränare. Klubben följer restriktionerna från FHM och Friidrottsförbundet noga och uppdaterar våra åtgärder löpande utifrån de beslut som fattas.

Vi vill påminna om vikten av att vi alla visar hänsyn och håller avstånd till varandra under lämning och hämtning och att man vid minsta tecken på sjukdom stannar hemma. Då det är begränsningar i hur många som får vara i våra lokaler så önskar vi att föräldrar som inte måste stanna kvar medan barnen tränar undviker det.

Tränarna kommer att göra de anpassningar som krävs för att träningen ska kunna ske på ett så säkert sätt som möjligt. Dessa anpassningar kan se olika ut beroende på att våra grupper är olika stora och likaså lokalerna vi tränar i. Mer info om anpassningar som kan påverka träningen kommer respektive tränare informera sin grupp om.

Med vänlig hälsning
Tränarna och styrelsen

Skribent: Kungsängen Friidrott
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Kungsängen Friidrottsklubb - Friidrott
Joakim Täckenström, Tvärflöjtstigen 48
19637 Kungsängen

Kontakt:
Tel: +46722533638
E-post: kungsangen.friidrott...

Se all info